Concurs pentru mamici, tatici si bunici cu premii pentru pitici

Dragilor, pentru ca se apropie 1 iunie ne-am gandit sa oragnizam un concurs pentru mamici, tatici, matusi, bunici cu un premiu pentru pitici. Premiul pe care il oferim este o rama foto Car Icon sau Duck Icon, la alegerea castigatorului. Cine poate participa la acest concurs? Orice mamica sau tatic, matusa sau bunic, posesor de blog. De ce posesor de blog? Simplu, pentru ca cea mai importanta conditie de a participa la concurs este sa scrieti un articol pe blog-ul personal in care sa ne povestiti o nazbatie facute de copil sau nepot.

 

rama-foto-car-icon-1

Regulament Concurs:

1. Scrieti un articol pe blogul personal in care sa ne povestiti o nazbatie a celui mic, indiferent ca e vorba de nepotel sau de propriul copil. Niciodata nu e greu sa ne amintim astfel de intamplari cand avem in jur copii :)

2. Inserati in articol un link catre site-ul www.outletdesign.ro (catre home-page sau orice alta categorie sau subcategorie din site)

3. Postati un comentariu la acest articol cu link-ul la care ati publicat articolul pe blog-ul vostru

Concursul se desfasoara in perioada 28 Mai – 2 Iunie; pe 3 iunie anuntam castigatorul sau castigatoarea care isi va alege rama foto din cele 2 modele prezentate mai sus. Jurizam cea mai nastrusnica povestioara :)

Spor la scris!Leave a Reply